понедељак, 25. мај 2009.


Još par reči za danas...

Ne zaboravite da jedete i spavate. U prva dva do tri meseca Facebook ima tendenciju da potpuno okupira. A onda to prođe.  Ne nasedajte na priče o tzv. internet-ovisnosti i ne dajte se navući na samonikle ordinacije koje "leče od ove opake bolesti". Prepustite se i uživajte u zabavi onoliko koliko vi to želite, pa i više... Ja sam navučen, ali opet, ko nije? Možda napravim još jedan profil, za svoj alter ego...? Videćemo...najvažnije je ovaj blog ne shvatati kao ozbiljnu psiho analizu bilo čega, jer ja pojma nemam šta radim! Znam samo da moram... :)

A vi pazite šta radite! On-line reputacija se teško stiče i lako gubi...važno je biti redovan! Ja sam svoju prokockao na copy-paste, ali što bi naši stari rekli "who cares"...

4 коментара:

draganero је рекао...

Sviđa mi se tema tvog rada pošto sam i ja jedan od "zavisnika" facebook-a.
Izbrisala sam jednom prilikom profil,kao dosta mi je više facebook-a ali sam se nakon nekih deset dana ponovo aktivirala.Ne znam zašto ali prija mi uz jutarnju kafu da gubim vreme na fb:)
Možda ti nađeš neko rešenje da se odviknem od svega toga:)

TikkY је рекао...

...i ja sam se iskljucila jedared :) i to isključenje je trajalo čitavih sat vremena :))) xixixi...
verujem da nisam zavisna o FB, jer nemam redovan pristup istom ali čim se nađem u blizini neta - naravno da idem na svoj nalog (pa...ovo znači da sam zavisna - neeeeee :)))) a i ruku na srce sad kad imam besplatne GB na telefonu proveravam ga i tim putem (neeeeeeee br.2) ali CHAT mi je skoro uvek i najčešće OFFline! Eto...

Buba је рекао...

Pošto imam profil na fb-u, tvoja tema mi je interesantna, iako mi nije jasno koji je precizno tvoj zadatak. O tome šta se sve može naći i uraditi na fb-u, ko god ima profil, to zna. Uvod o fb-u je u redu, ali bih volela da znam šta ćeš ti, konkretno, u nastavku raditi.

svilokosa је рекао...

Hvala na iscrpnom uvodu u "svet face book-a" :) Fotografije koje ćeš postaviti verovatno će biti veoma različite i zanimljive, odnosno jedne "ušminkane"(pozerske), a druge spontane.